Posts

Showing posts from August 15, 2010

Ion fara incisivi

Pe langa Filarmonica imi facu semn cu mana si ma intreba daca nu ma grabesc. Avea sa-mi spuna ceva. sau, de fapt, sa intrebe. "Ma grabesc" imi juca pe limba.
- Ce filosof german a fost trimis de Hitler la razboi? (cu greu rostise omul)
Hm, "ce-o fi dat in asta?", ma gandeam. Intre timp incercam sa-mi amintesc filosofi germani. "Nietzsche prea demult, Kierkegaard danez, Husserl prea tarziu, Heidegger. Asta parca era chiar membru de partid."
- Heidegger?
Zambi.
- Nu.
- Stii pentru ce a fost trimis la razboi filosoful cela?
- Nu.
- Pentru ca a zis (ridica ochiiin sus; apoi mana dreapta si se uita la mine cu un zambet smecheresc) "morala din cer nu o gasesti pe pamant". Adica morala biblica nu este pe pamant (precizase Ion).
- Si pentru ca era evreu.
Din unicul buzunar al camasii sifonate fluturau capetele bancnotelor de unu. - Eu iata vin de la Igor, de la Kobileanski. Ai auzit? - Da - Serios??? Il stii? - Nu personal. - Mi-a dat 50 de lei (atinse buzuna…

Dear Gaia, how can you stand all those arrogant motherfuckers?

Image

такой приход никогда не уходит

такой приход никогда не уходит такой приход

Por la razón o la fuerza

in Chile...scumpo dami un telefon sa le scriu ca sunt in Chile. Ia vezi cum acesti boseci latinoamericani stau in fata bortii de vreo 1,5 metri latime in asfalt. O gaura in marginea terenului de baschet parlogit. Stau doi deasupra unei broaste testoase. O roaga sa sara peste groapa. Palavragesc sacadat. Soarele arde nemilos. La toti le este pohui. Aici e Chile.

ȘTERGE TOTUL ȘI SCRIE O PULĂ