Horoscopul arab: Ce armă te reprezintă şi cum te caracterizează


intro (huinea or skip):

Armele “grele”. Persoanele influenţate de armele grele pot fi fericite în dragoste dacă renunţă la mândrie şi orgoliu.

Toporul: 5 septembrie-14 octombrie
Buzduganul: 15 octombrie-23 noiembrie
Ghioaga: 4 ianuarie-10 februarie

Buzduganul

Eşti calm, introvertit, unii ar spune chiar că eşti prea rece şi că faci aproape totul din interes. Deşi în adâncul sufletului eşti o persoană sensibilă şi dulce, mândria nu îţi dă voie să spui ce simţi. În dragoste ai nevoie de mult timp până să-ţi declari deschis sentimentele. Încrederea este esenţială într-o relaţie, iar dacă ţi-a fost trădată, despărţirea este iminentă.



...


si totusi eu cred ca daca nu exista, atunci iminenta producere in viitorul apropiat este iminenta. pleonastic, stiu, dar asa-i mai bine. nu pot spune de ce anume, dar e ok.

si anume: Laboratorul Jurnalistic de Generare Stiri si Departamentul cu Destinatie Speciala "Executarea".

unii elaboreaza scenariul, ceilalti il implimenteaza. coada il relateaza.

"In aceasta dimineata a avut loc un incendiu la Uzina de Conserve de pe strada Uzinelor..."

- Nihuia sebe, s-a gandit Petru de pe strada Otovasca.

- Zaebisi !, a ironizat pohuistic Vanea (cu 'n' palatalizat ca in portugheza). Cikanskii Byk.


Ei nu stiu ca recent, Laboratorul Jurnalistic a lucrat la planul de incendiere conditionata a Uzinii de Conserve de pe strada Uzinelor. Ei nu stiu ca imediat dupa semnarea proiectului de catre prim sef-adjunctul Departamentului cu Destinatie Speciala "Executarea", a inceput operatiunea "FOISOR". 

Jurnavozurile au venit la timp sa faca reportaje. Cineva spunea ca toate aceste structuri fac parte dintr-un media holding autohton, create pentru a produce evenimente, accidente, cadavre, batai, etc. ... toate inregistrate si stocate, in toate formatele suportate. Din ele urmatorul departament va plamadi stirea, pe placul oricarui client si contraplata.

- Octavian, dă un vidos, shii mujâc.


Caroce, eu v-am naebit.

In scopul pastrarii anonimatului, careve nume din text au fost modificate. De exemplu, Petru nu sta pe strada Otovasca, dar pe Drumul Viilor. Vanea, care cu n, nu e Cikanskii, samd. 

Lista-i mare, dar in a pretui timpul meu drag si al tau, cetitoriule (nota redactiei: fara vîeboane), voi fi mai laconic - vorba inteleapta zice <<Laconia strica omenia>>.


... si chiar acum ca de obicei uit ce-am vrut sa spun ... 


No comments:

Post a Comment